Zang en CD opnemen workshop in Groningen

Gezellig, onder het genot van een hapje en drankje, samen een dagdeel de studio in. Na de oefensessie wordt het menens en gaan we het resultaat opnemen. Iedere deelnemer krijgt na afloop het opgenomen resultaat mee op een origineel bedrukte CD. Een repertoire is aanwezig.

Als er grote groepen (25+) zijn kan dit op een geschikte locatie in Groningen of ergens anders, maar dit kan natuurlijk ook op een door de klant gewenste plaats, wij brengen de studio dan naar jou toe!

Workshops bij Clay Records in het centrum van Groningen zijn perfect voor jaarclubs, familiedagen, teambuildingsdagen, verjaardagen etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie! Je hebt al een workshop voor minder dan € 15,- per persoon en wij zorgen altijd voor een hapje en een drankje!

Bekijk ook

Percussie workshop
PERCUSSIE WORKSHOP
Teambuilding? Familiedag?

In deze een of twee uur durende workshop leer je de basis van Afrikaanse en Westerse percussie en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een swingende solo die natuurlijk op een CD wordt opgenomen!

Lees meer
Ukelele workshop
UKELELE WORKSHOP
No Woman no Cry? Het is een Nacht?

Nieuw bij Clay Records! In deze anderhalf of twee uur durende workshop leer je de basis van het ukelele spelen en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een aantal swingende liedjes en roerende ballads.

Lees meer
CONTACTGEGEVENS

Langestraat 146
9712MH Groningen (In "het Paleis")

Telefoon: 06 188 497 25

Email: info@clayrecords.com

FACEBOOK