Muziekworkshop in centrum Groningen

Bij Clay Records geven we muziekworkshops met als doel de deelnemers op een gedegen en leuke manier zelf hun muziek te laten creëren.

Elke workshop is speels opgezet, waarbij er in een ontspannen sfeer de basisvaardigheden worden aangeleerd. Het plezier staat altijd voorop en je gaat naar huis met naast een onvergetelijke ervaring, in de meeste gevallen ook een unieke CD waar het resultaat van de dag op gedrukt is (met geluids- en beeldmateriaal).

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie! Je hebt al een workshop voor minder dan € 15,- per persoon en wij zorgen altijd voor een hapje en een drankje!

Bekijk ook

Ukelele workshop
UKELELE WORKSHOP
No Woman no Cry? Het is een Nacht?

Nieuw bij Clay Records! In deze anderhalf of twee uur durende workshop leer je de basis van het ukelele spelen en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een aantal swingende liedjes en roerende ballads.

LLees meer
Zang & CD opnemen
ZANG & CD OPNEMEN
Jaarclub of verjaardag?

Gezellig, onder het genot van een hapje en drankje, samen een dagdeel de studio in. Na de oefensessie wordt het menens en gaan we het resultaat opnemen. Iedere deelnemer krijgt na afloop het opgenomen resultaat mee op CD!

Lees meer
Percussie workshop
PERCUSSIE WORKSHOP
Teambuilding? Familiedag?

In deze een of twee uur durende workshop leer je de basis van Afrikaanse en Westerse percussie en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een swingende solo die natuurlijk op een CD wordt opgenomen!

Lees meer
CONTACTGEGEVENS

Langestraat 146
9712MH Groningen (In "het Paleis")

Telefoon: 06 188 497 25

Email: info@clayrecords.com

FACEBOOK