DJ workshop in Groningen centrum

In twee uur DJ worden? Het kan bij Clay Records! Onze ervaren instructeur heeft op veel plekken gedraaid en is een veel gevraagd DJ. Je leert de fijne kneepjes van het vak en na twee uur ‘trial & error’ ben je in staat op een feestje te draaien met je eigen meegebrachte muziek! Je werkt alleen of met zijn tweeën met een laptop (evtentueel met controller) terwijl de instructeur tegelijkertijd m.b.v. een beamer en zijn eigen DJ set voordoet hoe het moet. Na anderhalf uur mag je zijn plaats innemen en zelf voor de andere cursisten een setje draaien... als je durft!

Workshops bij Clay Records in het centrum van Groningen zijn perfect voor jaarclubs, familiedagen, teambuildingsdagen, verjaardagen etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie! Je hebt al een workshop voor minder dan € 15,- per persoon en wij zorgen altijd voor een hapje en een drankje!

Bekijk ook

Zang & CD opnemen
ZANG & CD OPNEMEN
Jaarclub of verjaardag?

Gezellig, onder het genot van een hapje en drankje, samen een dagdeel de studio in. Na de oefensessie wordt het menens en gaan we het resultaat opnemen. Iedere deelnemer krijgt na afloop het opgenomen resultaat mee op CD!

Lees meer
Percussie workshop
PERCUSSIE WORKSHOP
Teambuilding? Familiedag?

In deze een of twee uur durende workshop leer je de basis van Afrikaanse en Westerse percussie en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een swingende solo die natuurlijk op een CD wordt opgenomen!

Lees meer
Ukelele workshop
UKELELE WORKSHOP
No Woman no Cry? Het is een Nacht?

Nieuw bij Clay Records! In deze anderhalf of twee uur durende workshop leer je de basis van het ukelele spelen en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een aantal swingende liedjes en roerende ballads.

Lees meer
CONTACTGEGEVENS

Langestraat 146
9712MH Groningen (In "het Paleis")

Telefoon: 06 188 497 25

Email: info@clayrecords.com

FACEBOOK