Opnamestudio Clay Records

Bij Clay Records kun je terecht voor muziekopnames: Van een eenvoudige zangopname tot complete producties incusief plaatsing op alle platformen zoals Spotify en Apple Music.

Doordat wij alles zelf in huis hebben kunnen we een complete CD productie verzorgen inclusief drukwerk (vanaf 20 tot 2000 stuks). De apparatuur in de studio bestaat behalve uit zo’n 25 gitaren (Fender, Gibson, Gretch) en 10 gitaarversterkers (Marshall, Line6 en Peavy) uit de hoogst mogelijke kwaliteit (buizen) microfoons en Pre-amps van o.a. Rode, UAD, Focusrite en RME. Daarnaast hebben wij enkele electronische (Roland en Alesis) en akoestische (Pearl en Gretch) drumsets tot je beschikking staan waardoor de perfecte mix tussen analoog en digitaal wordt gecreëerd.

Momenteel werken wij samen met verschillende artiesten, producers en studio muzikanten en in het verleden hebben wij o.a. samengewerkt met producers van YesR en van Caro Emerald.

Gerjan Kelder

Over Gerjan Kelder

producer / componist / studiomuzikant

Gerjan Kelder is eigenaar van Clay Records en bovendien een ervaren producer, componist en studiomuzikant. Hij studeerde aan het conservatorium van Groningen en Utrecht en studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht als Muziektechnoloog.

CONTACTGEGEVENS

Langestraat 146
9712MH Groningen (In "het Paleis")

Telefoon: 06 188 497 25

Email: info@clayrecords.com

FACEBOOK