Percussie/drums workshop Groningen

In deze een of twee uur durende workshop leer je de basis van Afrikaanse en Westerse percussie en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een swingende solo die natuurlijk op een CD wordt opgenomen! Ritmische of muzikale kennis is niet nodig en de geleerde technieken kun je thuis op allerlei attributen uitproberen.

Workshops bij Clay Records in het centrum van Groningen zijn perfect voor jaarclubs, familiedagen, teambuildingsdagen, verjaardagen etc. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie!

RECENTE OPNAMEN:

Bekijk ook

Zang & CD opnemen
ZANG & CD OPNEMEN
Jaarclub of verjaardag?

Gezellig, onder het genot van een hapje en drankje, samen een dagdeel de studio in. Na de oefensessie wordt het menens en gaan we het resultaat opnemen. Iedere deelnemer krijgt na afloop het opgenomen resultaat mee op CD!

Lees meer
DJ workshop
DJ WORKSHOP
Wil jij in twee uur DJ worden

Onze ervaren instructeur heeft op veel plekken gedraaid en is een veel gevraagd DJ. Je leert draaien met apparatuur van Hercules en na twee uur ‘trial & error’ ben je in staat op een feestje te draaien met je eigen meegebrachte muziek!

Lees meer
Ukelele workshop
UKELELE WORKSHOP
No Woman no Cry? Het is een Nacht?

Nieuw bij Clay Records! In deze anderhalf of twee uur durende workshop leer je de basis van het ukelele spelen en word je op een unieke manier begeleid naar het spelen van een aantal swingende liedjes en roerende ballads.

LLees meer
CONTACTGEGEVENS

Langestraat 146
9712MH Groningen (In "het Paleis")

Telefoon: 06 188 497 25

Email: info@clayrecords.com

FACEBOOK